Het merk

Camping is een tweede natuur voor de Nederlanders, het zit in hun bloed. Vergeet gewoon alle luxe van thuis en ruil deze luxe voor het verlangen naar vrijheid. De nacht doorbrengen in het midden van de natuur, slapen in een tent, cabine of caravan, waardoor het zo fancy is als u wilt.

Dankzij jarenlange ervaring in het ontwikkelen van materialen en nieuwe productiemogelijkheden hebben we een nieuw niveau van comfort op kamperen bereikt. Dutch Mountains biedt een breed scala aan eenvoudige campingapparatuur. De uitstekende prijs-kwaliteitverhouding die wij aanbieden maakt ons trots. Het assortiment bestaat uit tenten, slaapzakken, slaapmatten, picknick en bbq-benodigdheden en onze zeer aantrekkelijke backpacks die variëren van 12 tot 65 liter plus.

Onze Nederlandse Bergen worden gesymboliseerd door de wolken aan de horizon. Prachtige en altijd veranderende wolken die onze grote oude Nederlandse meester-schilders hebben geïnspireerd met hun gracieuze talent en vakmanschap om deze standpunten in wereldberoemde schilderijen te onsterfelijk maken. Vandaar de naam Dutch Mountains