Levertijden

U kunt de levertijd en het exacte bezorgmoment van uw bestelling terugvinden in de verzendbevestiging van de GLS koerier. Deze bevestiging ontvangt u per e-mail. Samen met GLS doen wij ons uiterste best om op het afgesproken bezorgmoment te leveren.

In algemene termen kunnen wij verder het volgende aangeven over onze levertijden:

Artikelen die op voorraad zijn
Op werkdagen voor 22:00 uur besteld? Dan krijgt u uw koffer(s) binnen maximaal twee werkdagen geleverd. Bestelt u in het weekend voor zondagavond 22:00? Dan heeft u uw bestelling uiterlijk dinsdag in huis.

Langere levertijden worden duidelijk aangegeven in de webshop
Als in onze webshop wordt aangegeven dat een product direct leverbaar is dan mag u er ook op vertrouwen dat het product binnen twee werkdagen geleverd wordt. Is de levertijd langer? Dan zullen wij dit op productniveau helder vermelden en is doorgaans sprake van een levertijd van 2-5 werkdagen of een levertijd van 3-7 werkdagen, afhankelijk van de herkomst van het product.

Deellevering in principe niet mogelijk
Bestelt u meerdere producten tegelijk? Dan geldt het artikel waar de langste levertijd bij stond als levertijd voor uw hele bestelling. Dutch Mountains levert uw bestelling pas uit op het moment dat de bestelling helemaal compleet is. Op deze wijze trachten wij een kleine bijdrage aan een beter milieu te leveren. Heeft u een artikel wél beslist heel snel nodig? Neemt u dan contact met ons op om te zien wat de mogelijkheden zijn. Wij denken graag met u mee!